رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

چگونگی طراحی و پیاده سازی سیستم اطلاع رسانی مربوط به پروژه کتابخانه رقمی و آموزش از راه دور

اختصاصی از رزفایل چگونگی طراحی و پیاده سازی سیستم اطلاع رسانی مربوط به پروژه کتابخانه رقمی و آموزش از راه دور دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

چگونگی طراحی و پیاده سازی سیستم اطلاع رسانی مربوط به پروژه کتابخانه رقمی و آموزش از راه دور


چگونگی طراحی و پیاده سازی سیستم اطلاع رسانی مربوط به پروژه کتابخانه رقمی و آموزش از راه دور

.

فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات53

مقدمه
یکی از گنجینه های گرانبهای کتابخانه انگلستان، کتاب خطی بی همتایی است مربوط به قرن 11 میلادی. این کتاب خطی در سال 1700 به کتابخانه تحویل داده شد و 30 سال بعد در حادثه آتش سوزی از میان رفت. با سوختن جلد و بعضی از صفحات کتاب، کتاب پیش از بیش رو به نابودی گذاشت در نتیجه در سال 1800 تصمیم براین گرفته شد که هر برگ این کتاب را در فریم محافظت شده ای قرار دهند و در سال 1993 کتابخانه انگلستان پروژه الکترونیکی کتاب خطی را آغاز کرد.
دسترس الکترونیکی به منابع اطلاعاتی از طریق تلاشهای همه جانبه بین المللی برای گسترش اتصال پذیری شبکه ها، افزایش پهنای باند مخابراتی، تولید ابزارهای نوین و از همه مهمتر افزایش قابلیت عملکرد متقابل سیستم‌ها روز به روز بیشتر می شود. اطلاعات رقمی موجود در محیط باز و تقریباً غیرقابل کنترل شبکه جهانی از نظر کمیت هر سال 10 برابر می شوند و همچنین تعداد کاربران نیز به صورت انفجاری افزایش می یابد و این مسائل ومشکلات موجود بر سر آموزش به صورت فیزیکی و کتابخانه های سنتی آدمی را به سمت تولید این سیستم ها پیش می برد . ما نیز ضمن تعریف یک سیستم آموزش از راه دور و کتابخانه رقمی به پیاده سازی قسمتی از این پروژه پرداخته ایم تا عملی شدن آن مشخص گردد.
در این پروژه در ابتدا تحقیقی در مورد پروژه های کتابخانه رقمی و آموزش از راه دور موجود صورت گرفته است و توضیحی در مورد J 200 و پایگاه داده استفاده شده در این پروژه مطرح شده است و مفصول بعد برچگونگی طراحی و پیاده سازی سیستم اطلاع رسانی مربوط به پروژه کتابخانه رقمی و آموزش از راه دور مطرح شده است.
به امید آنکه این پروژه بتواند راهگشای پروژه های برتر در سالهای آینده باشد.

5- پیاده سازی سیستم
منظور از پیاده سازی هر سیستم تبدیل طرح آن سیستم به برنامه هاست. در واقع بعد از مراحل مدلسازی پروژه و طراحی آن پیاده سازی سیستم را داریم که از آنچه در مراحل قبل بدست آمده استفاده می‌کنیم تا کد برنامه تولید شود.
به طور کلی ما برای پیاده سازی این سیستم یک معیاری 4 لایه ای را استفاده کرده ایم که در این معیاری 4 لایه لایه زیرین آن در واقع شامل entitiy Bean ها می‌باشد که به صورت local و Remote تعریف شده اند. این لایه زیرین در واقع داده ای برنامه را نگهداری می‌کند. هر کدام از eutity Bean ها نمادی از یک شی هستند که در طراحی برناهم مشخص شده است و صفات آن شی را در اینجا به عنوان متغیرهای entity در نظر گرفته ایم. هر entity دارای یکسری توابع است که چون entity ها برای اینست برنامه باید به صورت local تعریف شوند برای استفاده از این توابع یکسری session های Remote و local هم تعریف می کنیم که نتایج این entity ها را برای استفاده در لایه های پیچه آماده می کند.
Session entity Bean هایی که در این برنامه استفاده شده اند عبارتند از:
1. Article: متدهایی که در این entity بکار رفته است عبارتند از :
1. متد eJbselecticel For Article Subject که در واقع این متد artick ID را می گیرد و Subject مربوط به آن را به ما برمی‌گرداند.
2. متد ejbotbome Search Article For Article Subject که این متد با استفاده از متد قبل artick ID را می‌گیرد و مجموعه ای از Category های مربوط به آن article را بر می گرداند.
3. Article Session : در این Session که مربوط به entity Aoticle می‌باشد یک قید به نام Sarch Article For Assesslevel وجود دارد که از finder که در entity نوشته شده استفاده می کند و ID مربوط به Article را می گیرد و شی مربوط به آن را بر می گرداند.
3. article Subject: این entity در واقع رابط میان article و subject می‌باشد که تابع خاصی در آن تعریف نشده است و فقط رابطه چند بر چند دو article entitySubject را بر دو رابطه یک بر چند تقسیم می کند تا بازیابی اطلاعات راحتتر صورت گیرد.
4. Boot: این eutity نیز مانند article نیز مانند article متدهایی که روش بکار رفته است عبارتند از :
1. متد ejb select Book for Book Subject که این متد Book ID را می‌گیرد و Subject مربوط به آن Boot را بر می‌گرداند.
2. متد ejbttone Search Book for Books Subject که در این متد با استفاده از متد بالا ID کتاب گرفته می شود و مجموعه ایی از Catecogry های مربوط به کتاب برگردانده می‌شود.
5. Book Session: در این Session Bean که برای استفاده entity Book نوشته شده است یک متد به نام Search Book p cor Accesslevel وجود دارد که ID کتاب را با استفاده از folder نوشته شده است در enitity کتاب می گیرد و شی کتاب را بر می گرداند.
6. Book Subject: این eutity واقع رابطه میان Subject , Book می‌باشد و رابطه چند بر چند این دو را به دو رابطه یک بر چند تبدیل کرده تا بازیابی اطلاعات راحتتر صورت گیرد.
7. lesson: این entity دارای متدهای زیر می‌باشد:


دانلود با لینک مستقیم


چگونگی طراحی و پیاده سازی سیستم اطلاع رسانی مربوط به پروژه کتابخانه رقمی و آموزش از راه دور
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد