لینک پرداخت و دانلود *پایین صفحه*
فرمت فایل : Word(قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه :2
فهرست مطالب:
نگاهی به تاریخچه ثبت احوال در استان مرکزی
چکیده :
طبق اسناد موجود، پس از هفت سال از شروع فعالیت سازمان ثبت احوال کشور، ثبت احوال استان مرکزی فعالیت خود را در سال ۱۳۰۴آغاز کرد.
اولین شناسنامه استان مرکزی در تاریخ ۲۹شهریورماه ۱۳۰۴هجری شمسی برای دختری به نام "طوبی خانم طهماسبی" در اراک صادر شده است
ازاین تاریخ تاکنون، بیش از سهمیلیون و ۸۰۰هزار سند ولادت در این استان تنظیم شده که از این تعداد، سه میلیون سند فعال و در قید حیات است و بقیه در قید حیات نیستند.
بر اساس آخرین اطلاعات موجود ثبتاحوال استان مرکزی، ازمجموع اسناد فعال، یک میلیون و ۳۶۰هزار نفر در این استان سکونت دارند و بقیه به استانهای دیگر مهاجرت کردهاند.
همچنین براساس اسناد موجود، ثبت احوال کشور فعالیت خود را باصدور اولین شناسنامه در تاریخ سوم دی ماه ۱۲۹۷برای دختری به نام "فاطمه ایرانی" در تهران آغاز کرده است.
از این تاریخ تاکنون، ۹۲میلیون سند ولادت در کشور تنظیم شده که از این تعداد ۶۹میلیون سند فعال و صاحبان آنان در قید حیات هستند.
ازابتدای آغاز فعالیت ثبتاحوال استان مرکزی تاکنون، بیشترین نام انتخاب شدهاز چهارده معصوم(ع)، با ۱۲۰هزار و ۷۷۲نام مربوط به "فاطمه"، ۸۱هزار و ۹۵۰نام "زهرا"، ۶۹هزار و ۱۲نام "محمد"، ۵۸هزار و ۳۷۱نام "علی"، ۴۴ هزارو ۳۲۶نام "حسین"، ۳۱هزار و ۶۱۷نام "مهدی"، ۲۷هزارو ۵۸۲نام "رضا"، ۲۶هزار و ۱۸۷نام "حسن" است.
تحقیق در مورد نگاهی به تاریخچه ثبت احوال در استان مرکزی