رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

عنوان تحقیق: بررسی علت های پیدایی جنبش ضد وال استریت در آمریکا و گسترش آن

اختصاصی از رزفایل عنوان تحقیق: بررسی علت های پیدایی جنبش ضد وال استریت در آمریکا و گسترش آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

عنوان تحقیق: بررسی علت های پیدایی جنبش ضد وال استریت در آمریکا و گسترش آن


عنوان تحقیق: بررسی علت های پیدایی جنبش ضد وال استریت در آمریکا و گسترش آن

بررسی علت های پیدایی جنبش ضد وال استریت در آمریکا و گسترش آن

200 صفحه

چکیده:

"جنبش 99 درصدی" یا "جنبش ضد وال استریت" در آمریکا، در واقع واکنشی به بحران های ذاتی نظام سرمایه داری است. بحران هایی که اکنون رخ نمایانده و علاوه بر عرصه اقتصاد، سایر عرصه های حیات جمعی یعنی سیاست و اجتماع را نیز در نوردیده است.

این جنبش اعتراضی توسط مردمی که حقوق اقتصادی، سیاسی و اجتماعی خود را بر باد رفته می پندارند، دقیقا بر ضد وال استریت یعنی نماد نظام سرمایه داری آمریکا در 17 سپتامبر 2011 آغاز شد. این جنبش به دلیل پایگاه مردمی فراگیر در جامعه آمریکا و برخورداری از پشتوانه های عظیم تئوریک به سرعت در ایالات متحده فراگیر و شعاع حرکت خود را تا اعماق اروپا گستراند.

بررسی مفاهیم و دیدگاه های تئوریک در نقد نظام سرمایه داری، تبیین شعارها و مطالبات رهبران و اعضای جنبش ضد وال استریت و تحلیل آماری شاخص های توسعه اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در جامعه آمریکا به خوبی فرضیه تحقیق حاضر را تأیید می کند که "تبعیض و نابرابری در نظام سرمایه داری آمریکا علت اصلی پیدایی جنبش ضد وال استریت در آمریکا و گسترش آن است."

"نظام سرمایه داری" که اینک در ساحت نظر و عرصه عمل با چالش های فراوانی روبرو شده و مورد اعتراض گسترده قرار گرفته است، در مقطعی با هدف برقراری فضای "رقابت آزاد" و ایجاد شرایط برابر برای افراد جامعه به منظور فعالیت اقتصادی و "کسب سود حداکثری" شکل گرفت. لیکن این نظام به خصوص در ایالات متحده آمریکا به دلیل بحران های ذاتی،در فرآیند عمل به سمت فئودالیزم متمایل و شاخص های آن نظام را در درون خود بازتولید کرد.

از جمله ویژگی های "نظام فئودالی" که در نظام سرمایه داری باز تولید شد می توان به "استثمار اکثریت توسط اقلیت" و "تمرکز قدرت در دست عده ای معدود" از آحاد جامعه اشاره کرد.

تا کنون نظریات گوناگونی در غرب در خصوص تبیین فراشد نظام سرمایه داری و نقد بنیادی و کارکردی آن مطرح شده است؛ امادر این میان ریچارد بی فریمن – اقتصاددان مرکز تحقیقات اقتصادی لندن- نظریه نوین و متفاوتی را در سال 2012 مطرح کرد.

نظریه وی بر این انگاره استوار است که نظام سرمایه داری در فرآیند "باز فئودالی شدن" قرار دارد و در حال بازگشت به مرحله "پیشا سرمایه داری" یعنی نظام فئودالی می باشد.

نظریه بی فریمن مبتنی بر سه مفهوم کلیدی است که باز فئودالی را تشریح می کند. این سه مفهوم در عرصه های اجتماعی، اقتصادی و سیاسی تبیین شده است که عبارتند از:

  1. نابرابری اجتماعی
  2. معاملات قماری
  3. نظارت و کنترل سیاسی معکوس.

نظریه "باز فئودالی شدن" با تبیینِ صورت گرفته، در واقع "نوآوری پژوهش" حاضر می باشد و این اولین باری است که این مفهوم در محافل آکادمیک ایران مطرح می شود. برای تولید این پایان نامه از روش توصیفی – تحلیلی استفاده شده است.


دانلود با لینک مستقیم


عنوان تحقیق: بررسی علت های پیدایی جنبش ضد وال استریت در آمریکا و گسترش آن
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد