رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

انبارداری مصالح ساختمانی

اختصاصی از رزفایل انبارداری مصالح ساختمانی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

انبارداری مصالح ساختمانی


انبارداری  مصالح  ساختمانی این مطلب از مطالب آزاد موجود در اینترنت جمع آوری شده است و در مورد انبارداری مصالح ساختمانی و در 22 صفحه می باشد و در زیر قسمتی از متن آورده شده است :
کارهای ساختمانی به طور معمول مستلزم اشغال موقت بخشی از محوطه است . انبار کردن عملاً شامل بیش از یک مرحله است که عبارتند از :
- تحویل مصالح
- تخلیه بار
- دسته بندی
- حفاظت در برابر فرسایش و تخریب
- شناسایی برای رجوع آینده
- عملیات حسابرسی
- توزیع مصالح بین عوامل اجرایی جهت توزیع در کارگاه
- بارگیری جهت انتقال به محلهای در حال ساخت و ساز
- جا به جایی کلی و عمومی مصالح
انجام این عملیات مستلزم یک سازماندهی قوی و منسجم با بهره گیری از تجهیزات مکانیکی ، کارگران کارگاه و مدیریت کارگاه است . ممکن است مصالح ساختمانی برای مدت زمانی کوتاه یا طولانی در کارگاه تا زمان مورد نیاز نگهداری شوند . انبار کردن مصالح در عین حال به معنی هزینه کردن از سرمایه است . به همین جهت بسیاری از پیمانکاران نسبت به خرید پیش از موعد مصالح بی میل اند، البته جز آن دسته از مصالحی که تقریباً به صورت سریع و فوری به مصرف می رسند ، زیرا عموماً زمان بین سفارش و تحویل مصالح ، واقعاً نامعلوم است . در قرار داد باید هزینه مربوط به مصالح پای کار و همچنین مکانی که بایستی تحت شرایط بخصوصی نگهداری شوند، ذکر گردد تا امکان پرداخت هزینه های پیمانکار فراهم شود . این امر به نوبه خود باعث چرخش نقدینگی می شود و پیمانکار را قادر می سازد تا مصالح بعدی مورد احتیاجش را خریداری کند و بدینوسیله موجودی مصالح نگهداری شده نزد تولید کنندگان و نمایندگی های آنها کاهش خواهد یافت تا امکان تداوم تولید فراهم شود .انبار کردن تحت شرایط مناسب مشتمل بر انباشت مصالح ساختمانی در قفسه بندیها و طبقه بندیها و نگهداری آنها در صندوق ها و جعبه ها و محافظت از آنها در مقابل شرایط جوی نا مناسب و حمله عناصر شیمیایی باید از پوششهای محافظ مناسب استفاده کرد
هر چند ممکن است بعضی مصالح به صورت ایمن و مطمئنی در فضاهای روباز نگهداری شوند اما مصالح عمدتاً بوسیله پوششهای موقت قابل حملی از جنس پوششهای برزنتی یا پلاستیکی محاظت می شوند . اینها همیشه راه حلهای مناسبی برای محافظت مصالح در مقابل شرایط گوناگون نیستند ، چون وزش بادهای شدید یا استفاده مستمر کارگران از مصالح محاظت شده با این پوششها در دراز مدت ، منجر به کنار رفتن آنها از روی مصالح مربوط خواهد شد .
برای انبار کردن مصالح برروی سطح باید مطابق توضیحات و توصیه های تولید کننده عمل کنیم ، اما در جاهایی که فضای کافی جهت انبار کردن مصالح وجود نداشته باشد، استفاده از قفسه بندی به تعداد زیاد می تواند سودمند باشد .
( ویژگیهای محوطه انبار )
ملاحظات کلی در انتخاب محوطه انبار عبارتند از :
- مکان یابی از لحاظ جلوگیری از تداخل با محل پروژه تا پایان کار
- محدودیت فضای موجود
- ناهمواریهای موجود در محوطه
- اهمیت در دسترس بودن مصالح
- خشک بودن محل و دوری از رطوبت
- حجم پروژه
برای انتخاب محوطه انبار در کارگاه ابتدا باید با طراح پروژه مشورت کرد تا مکانی را برای بر پا کردن انبار انتخاب کنیم که حداقل تا چند مرحله بعد، جهت اجرای کارهای ساختمانی اشغال نشود. چرا که با فرض اجرای به موقع قرار داد محوطه انتخاب شده برای انبار مصالح حداقل تا قبل از زمان اتمام کار اشغال خواهد بود .
امروز طراحان تحت فشار قرار دارند تا از اتمام زمین موجود برای طراحی استفاده کنند تا علاوه بر اینکه هزینه واحدهای ساخته شده را کاهش دهند، فضای کاربردی بیشتری هم در اختیار کارفرما قرار دهند و همین عامل باعث محدود شدن فضای انبار مصالح در خارج از کارگاه خواهد شد و بدین ترتیب نیازمند نظارت بیشتر برمصالح از سوی مدیریت کارگاه خواهیم بود . چه بسا لازم باشد اجرای قسمتی از پروژه برای یافتن مکان مناسبی جهت انبار به تاخیر بیفتد .
اگر امکان داشته باشد بهتر است که محوطه انبار در نزدیکی مدخل ورودی محوطه انتخاب

دانلود با لینک مستقیم


انبارداری مصالح ساختمانی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد