فروش عمده مجموعه کارآموزی دوره کارشناسی تمامی رشته ها با بیش از 33 عدد کارآموزی
گزارشات دقیق از کارآموزی ادارات و سازمانها
مرتبب و منظم صفحه آرایی شده
بیش از 500 صفحه مطالب با فرمت ورد
پروژه دوره کارشناسی مهندسی برق- قدرت
موضوع پروژه: تلفات در شبکه توزیع
موضوع کارآموزی: تاسیسات الکتریکی
بانکداری و جزئیات کلیه امورات بانکی
عنوان گزارش کارآموزی: شرکت میعاد گستر مغان
پروژه اجرای یک سازه آپارتمانی چهار طبقه بیست وچهار واحدی با سیستم اسکلت فلزی
پایان نامه کارشناسی-گرایش قدرت
عنوان: فیبر نوری
و ...
گزارش کار آموزی
کارخانه لبنیات کشت و صنعت مغان
فهرست
معرفی دستگاه های موجود در کارخانه: 5
سنسورهای به کار رفته برای قسمت های مختلف پروسه تولید شیر: 8
مقاومتهای حسکنندة دما Resistance Temperature Detectors (RTDs). 12
اندازه گیری دما با سنسور pt100: 15
اندازه گیری سطح مایعات در مخزن: 16
تشخیص عیب موتورهای الکتریکی: 26
شیر در کارخانه:
جداسازی شیر:
سپراتور وسیله ای است برای تفکیک شیر تازه به شیر اسکیم ( شیر بدون چربی ) و خامه.
شیر اسکیم از جدا سازی کل چربی از شیر تازه ساخته می شود. باقی مانده مخلوط که کل چربی است خامه نام دارد.
استاندارد کردن شیر:
شیر پس از عبور از سپراتور، بر حسب میزان چربی مورد نیاز استاندارد می شود.
برای تولید هر نوع شیر با درصد چربی متفاوت ، یک مقدار مشخصی خامه به شیر اسکیم برگشت داده می شود.
شیر با درصد چربی های متفاوتی در بازار موجود است، مانند شیر هموژنیزه (۲۵/۳٪ چربی)،
شیر ۲٪ ،۱٪ و اسکیم (صفر درصد چربی).
فروش عمده مجموعه کارآموزی دوره کارشناسی تمامی رشته ها با بیش از 33 عدد کارآموزی