لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:23
فهرست و توضیحات:
2)خارج کردن کشت از حالت فصلی به دائمی 7
3)برگشت مطمئن و متمادی سرمایه 8
4) نیاز منطقه به محصولات تازه و قابلیت منطقه برای صادرات محصولات کشاورزی. 8
جدول شماره ی 1-هزینه های ساختمان 13
جدول شماره 2-هزینه خرید ماشین آلات و تجهیزات 14
جدول شماره 4-بر آورد استهلاک و نگهداری 15
جدول شماره 5-نیروی انسانی مورد نیاز طرح 16
جدول شماره 6-هزینه جاری تولید سالیانه 17
جدول شماره 7-برآورد کل سرمایه گذاری طرح 18
محاسبات سود ها و اقساط بانکی 20
مقدمه
تقاضای مداوم برای سبزی های تازه و فراورده ها در بازارهای کشور نشان دهنده عظیم بودن نقش اقتصادی صنعت تولید سبزی وسهم آن در بر آورد کردن عمده رژیم های غذایی است.
متخصصین علم تغذیه معتقدند که مصرف سبزی و میوه به صورت تازه یا فرآورده ای از بروز ناراحتیهای ناشی از فقر غذایی جلوگیری می کند. خوشبختانه مصرف سبزی و میوه به صورت تازه در ایران بسیار رایج است.
و کمتر سفره ای می توان یافت که خالی از آن باشد ولی با این حال یاد آور می شویم که علی رغم قدمت و سابقه طولانی کشت تعداد قابل ملاحظه ای ازسبزیها در ایران پیشرفت قابل توجهی در این زمینه صورت نگرفته است.
و ما در زمینه تهیه بذر، تولید و انبار داری و بازار رسانی بعلت عدم توجه به اصول صحیح علمی و تکنیکی دچار نا بسامانی های عمده ای می باشیم که با کاربر آخرین روش های علمی کشور ما نیز به صورت یکی از مهمترین ممالک صادر کننده انواع سبزی به صورت خام و فرآورده ای باشد.
پروژه کارآفرینی کشت صیفی جات و سبزی جات