همه ی ما میدونیم که گوجه فرنگی به علت داشتن آب زیاد در حدود 70 تا 80 درصد به سرعت خراب میشه و کپک میزنه.در واقع نمیتونیم بیشتر از 72 ساعت اونو نگه داریم و اگه بخوایم به روش سنتی در آفتاب خشک کنیم بخاطر رشد قارچهای سمی باعث بیماری میشه
گوجه فرنگی را میتوان با سیستم های مجهز و بصورت بهداشتی بلافاصله بعد از حمل خشک کرد و همینطور با دادن حرارت به این محصول قابلیت جذب مواد و عناصر موجود در اون افزایش پیدا میکنه و میشه تا یکسال در انبار نگهش داشت
در اینجا لینک دانلود طرح توجیهی تولید پودر گوجه فرنگی رو براتون گذاشتم که بشه به عنوان یه شغل به این مسئله نگاه کرد و کسب درآمد کرد
بعد از پرداخت لینک دانلود را دریافت کنید
طرح توجیهی تولید پودر گوجه فرنگی