رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد انواع اسیدها

اختصاصی از رزفایل تحقیق در مورد انواع اسیدها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد انواع اسیدها


تحقیق در مورد انواع اسیدها

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه18

 

فهرست مطالب

 

آنتی بیوتیکها ( Antibiotics )

نحوه تولید

روش کتن ـ کرتونالدئید :

PH = Pka + log

[ فرم غیر مؤثر ]

 

زمانیکه PH =Pka       پس PH – Pka = 0                 

]فرم  مؤثر[

 

و log = 0               پس                                                     = 1  بنابراین غلظت فرم مؤثر و غیر مؤثر باهم برابر است .

غلظت فرم غیر مؤثر

 

غلظت فرم مؤثر

 

و در این حالت 50   درصد به صورت فرم مؤثر در محلول وجود دارد                                ( زمانیکه PH = Pka )  وقتی  PH-Pka =1 پس 10 =                                    است  و بنابراین 09/9 درصد بصورت فرم مؤثر عمل می کند .

غلظت فرم مؤثر

 

غلظت فرم غیر مؤثر

 

وقتی 2= PH-Pka پس 100=                                    است    و بنابراین 99/0 درصد به شکل مؤثر عمل می کند .

طبق مواردی که در بالا گفته شد عوامل آنتی میکروبی زمانی که P H محیط بالاتر از PKa آنها باشد خیلی مؤثر عمل نمی کنند .

اگر1- = PH-Pka باشد ( PH یک واحد از Pka کمتر است ) بنابراین 9/90 درصد مؤثر هستند .

 

ضریب پخش

نام ترکیب

17/0

اسید پروپیونیک

0/3

اسید سوربیک

1/6

اسید بنزوئیک

8/5

استر میتل P- هیدروکسی بنزوئیک اسید

26

استر پروپیل P- هیدروکسی بنزوئیک اسید

5/87

 

غلظت ماده در فاز آلی

 

غلظت ماده در فاز آبی

 

ضریب پخش =                                                  

 

استفاده از عوامل آنتی میکروبی در موارد زیر نامناسب است :

ـ افزودن به محصولات منجمد شده

ـ افزودن به تولیدات خشک شده

ـ افزودن به تولیدات استرلیز شده و حرارت دیده

ـ افزودن به غذاهایی با PH نا مناسب

ـ افزودن به محصولاتی که لزوم استفاده از اصول بهداشتی در سطح بالا ندارد .

آنتی اکسیدانها : فاسد شدن و ترشیدگی چربیها و روغنها ، نمونه ای جدی از ضایعات در صنایع غذائی به شمار می رود . اگر چه ترشیدگی به علت تغییرات و تجزیه های کنونی یا هیدرولیتیک و یا اکسید کنندگی بوجود می آید عامل اصلی در فساد چربیها و روغنها اکسیداسیون باندهای دوگانه مولکولهای چربی و بوجود آمدن پرواکسیدها و سپس تجزیه پراکسیدها به آلدئیدها و کترنها و اسیدهای با وزن مولکولی کمتر می باشد .

اکسیداسیون چربیها و روغنها به وسیله یکسری واکنش های زنجیره ای انجام می گیرد . به این ترتیب که در ابتدا اکسیژن از هوا به رادیکال آزاد چربی اضافه می شود مولکول چربی یک اتم هیدروژن از دست داده و با ایجاد یک رادیکال آزاد ناپایدار آمادة جذب اکسیژن هوا          می گردد . اکسیژن اضافه شده و مولکول چربی برای اینکه بتواند ساختمان  الکترونی اش را کامل کند با یک مولکول چربی دیگر واکنش نموده و یک اتم هیدروژن دیگر از


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد انواع اسیدها
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد