لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:24
فهرست مطالب
مقدمه
میزان تولید سیب
ضایعات سالانه سیب:
بررسی منابع :
تعریف سرکه :
تاریخچه :
چگونگی بیوشیمیائی تولید سرکه :
معادله گیلوساک :
انواع سرکه و مواد اولیه سرکه سازی:
سرکه میوه جات :
سرکه مصنوعی
مراحل تهیه سرکه سیب شرایط لازم برای هر مرحله
تغذیه مخمر:
ترکیبات فرعی :
انتخاب میکروارگانسیم :
غلظت الکل :
روشهای تولید سرکه سیب:
روش اورلئان یا روش فرانسوی :
روش تند:
روش ژنراتور :
روش تعلیقی :
بهسازی سرکه :
شفاف کردن سرکه :
پاستوریزاسیون سرکه :
میزان تولید سرکه درجهان :
مقدمه
میزان تولید سیب :
استان خراسان پس از استان اذربایجان غربی دومین را از نظر تولید سیب دارامی باشد .
به طوری کلی انواع سیب های به عمل آمده در استان خراسان را بر حسب وا ریته به دو نوع :1- سیب محلی 2- سیب خارجی تقسیم محلی مشهور :
1=سیب عباسی
2= سیب شیخی
3= سیب علی موری
4= سیب گلشاهی
5= سیب گلاب
6= سیب قاسم شاهی
7= سیب اخلمد
بعضی از این واریته ها تا بستانه (شیخی وعلی موری ) و بعضی زمستان می باشند سیب خارجی در دو وا ریته زیر خالا صه میشوند .1- سیب زرد 2- سیب قرمز
30-40% تولید سیب مختص به سیبهای محلی است که سلا نه از در صد انهاکاسته میشود و60-70%دیگر را سیب خارجی تشکیل میدهد که از میان این میزان 10%کل سیب خارجی متعلق به واریته قرمز و بقیه زرد می باشد .
ضایعات سالانه سیب:
حدود 10-15% محصول سیب یعنی 12-18 هزار تن سلانه بصورت پا درختی در می اید این میزان به عوامل زیادی از قبیل وزشی باد پر با ربود ن درخت و دیر چیدن محصول از درخت بستکی دارد.از کل محصول چیده شده طبق یک بر آورده مقدماتی حدود7-10% در سرد خانه ها. و درصد غیر مشخصی د رانبار های محلی مایع میگردد .
تحقیق در مورد تولید سرکه از سیب