لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه10
دستورالعمل آزمونهای میکروبی
هدف: بررسی وجود یا عدم وجود آلودگی در محصولات و مواد اولیه حین تولید و شناسایی مکان یا عامل آلودگی این دستورالعمل برای مواد اولیه ورودی محصول حین فرآیند و محصول نهایی کاربرد دارد.
- ارلن 100.250.500 سیسی؛
- پیپت مدرج 2.5.10 سیسی؛
- پتریپیش؛
- درب بازکن بطری؛
- ظروف دربدار شیشهای نمونهبرداری آب؛
- فویل آلومنیومی؛
- چراغ گاز؛
- جعب فلزی استریل پیپت و پتریدیش؛
- ظرف سبدی محل نمونه؛
- مشعل متحرک جهت نمونهبرداری از محل؛
- جالولهای؛
- آون تا250 درجه سانتیگراد؛
- پخچال؛
- انکوباتور به تعداد لازم؛
- اتوکلاو؛
- ترازو؛
- بنماری جوش؛
- لوله دورهام؛
- لوله آزمایش؛
- دستکش یکبار مصرف؛
- کلن کانت.
دستورالعمل تعیین درصد نوشابه
تجهیزات و معرفهای لازم:
- چگالیسنج؛
- مزور 250 سیسی؛
- پارچ استیل.
مراحل اجرا:
- ابتدا گاز نمونه نوشابه را طبق دستورالعمل گفته شده خارج میکنیم.
- نوشابه بدون گاز را داخل مزور که قبلاً تمیز شده و با کمی نوشابه شستشو دادهایم، میریزیم.
- چگالیسنج را با کمی از نوشابه بدون گاز شستشو میدهیم.
- چگالیسنج را به آرامی داخل مزور غوطهور میکنیم.
- مقدار چگالی نوشابه را از روی چگالیسنج میخوانیم.
دستورالعمل تعیین سختی آبها:
هدف جهت تعیین سختی آب نوشته شده
تحقیق در مورد دستورالعمل آزمونهای میکروبی