پاورپوینت صنایع غذایی : تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک
31 صفحه
مقدمه:
•بستنی از جمله مواد غذایی است که تقریبا در تمامی رده های سنی مصرف می شود.همچنین این ماده ی غذایی به علت دارا بودن شرایط محیطی مناسب(دمای پایین-phخنثی)می تواند حامل مناسبی در طولانی مدت برای پروبیوتیکها باشد.از این رو محققان تحقیقات زیادی را در این رابطه انجام داده اند که نتایج موثری نیز بدست آمده است.
تاریخچه
پروبیوتیک
پری بیوتیک
ساختار پری بیوتیک ها
الیگوساکاریدهایی که بعنوان پری بیوتیک طبقه بندی می شوند عبارتند از
فروکتو-الیگوساکاریدها (FOS )
ترانس- گالاکتو-الیگوساکاریدها
گلوکو- الیگوساکاریدها
اینولین
لاکتولوز
لاکتوسوکوروز
مالتو-الیگوساکاریدها
لاکتیتول
پیرودکسترین ها
الیگوساکاریدهای سویا
زایلو- الیگوساکارید ها
فواید پروبیوتیک ها
باکتریهای غالب در بستنی پروبیوتیک
انواع بستنی پروبیوتیک
- بستنی پروبیوتیک تخمیری:
- بستنی پروبیوتیک غیر تخمیری
موانع تولید بستنی پروبیوتیک
ریز پوشانی یا میکروکپسوله کردن پروبیوتیک ها
مراحل تولید بستنی پروبیوتیک
پاورپوینت صنایع غذایی : تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک