موضوع این پایان نامه تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات کمی و کیفی دو توده بومی گیاه دارویی گشنیز و مسائل مختلف حول این مبحث میباشد.
جزئیات بیشتر این محصول:
فصل اول
1-1- مقدمه
فصل دوم کلیات و مرور منابع
2-1- گشنیز
2-1-1- تاریخچه ومنشا
2-1-2- رده بندی
2-1-3- گیاهشناسی
2-1-4- موارد مصرف و خواص دارویی و درمانی
2-1-5- ترکیبات شیمیایی موجود در گیاه
2-1-6- زراعت گشنیز
2-1-6-1- کاشت
2-1-6-2-نیاز های اکولوژیکی
2-1-6-3-مراقبت و نگهداری (داشت)
2-1-6-4-برداشت
2-2- نیتروژن
2-2-1- اهمیت و نقش نیتروژن
2-2-2- چرخش نیتروژن در گیاه
2-2-3-نیتروژن آلی خاک
2-2-4-معدنی شدن نیتروژن آلی خاک
2-2-4-1- آمینیزاسیون
2-2-4-2- آمونیاک سازی
2-2-4-3- نیترات سازی
2-2-5- آلی شدن نیتروژن
2-2-6-فرمهای قابل استفاده نیتروژن
2-2-7-منابع تامین نیتروژن مورد نیاز گیاه
2-2-7-1-منابع طبیعی و آلی نیتروژن
2-2-7-2-کودهای شیمیایی نیتروژنه
2-2-7-2-1-کود اوره
2-2-8- علل کاهش مصرف کود های نیتروژنه
2-2-8-1-شستشوی نیتروژن توسط آب
2-2-8-2-پدیده دنیتریفیکاسیون
2-2-8-3-تصعید
2-2-9- مضرات و زیان های مصرف کودهای شیمیایی نیتروژنه
2-3- استفاده از کود های زیستی گامی به سوی کشاورزی پایدار
2-4- ورمی کمپوست
2-4-1- عوامل موثر در فرآیند تولید ورمی کمپوست
2-4-1-1- بستر مناسب
2-4-1-2- منبع غذایی
2-4-1-3- رطوبت
2-4-1-4- تهویه
2-4-1-5- کنترل درجه حرارت
2-4-1-6- سایر پارامترهای تاثیر گذار در تولید ورمی کمپوست
2-4-2- خصوصیات و ویژگی های ورمی کمپوست
2-4-2-1-تاثیر بر جذب و فراهمی عناصر غذایی
2-4-2-2-بهبود خواص فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خاک
2-4-3-تاثیر ورمی کمپوست بر افزایش عملکرد و اجزای عملکرد
2-4-4-تاثیر ورمی کمپوست در تلفیق با کود های شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه
2-4-5- برتری کاربرد ورمی کمپوست به کاربرد کمپوست و کود دامی
فصل سوم: مواد و روش ها
3-1- زمان و مکان آزمایش
3-2- مشخصات آب و هوا و نوع خاک محل مورد آزمایش
3-3-روش کار در مزرعه
3-3-1- تهیه زمین
3-3-2-طرح آزمایش در مزرعه
3-4-4- عملیات زراعی
3-4-4-1-آماده سازی زمین
3-4-4-2- کاشت
3-4-4-3- داشت
3-4-4-4-برداشت
3-5- صفات اندازه گیری شده در مزرعه و روش اندازه گیری
3-6- استخراج اسانس
3-7- تجزیه و اندازه گیری ترکیبات موجود در اسانس
3-8- روش تجزیه و تحلیل اطلاعات
فصل چهارم: نتایج و بحث
4-1- ارتفاع ساقه
4 -2-تعداد چترک در چتر اصلی
4-3-تعداد دانه در چتر اصلی
4-4- وزن هزار دانه
4-5- وزن خشک بوته
4-6- عملکرد میوه
4-7- عملکرد بیولوژیک
4-8- شاخص برداشت
4-9- درصد اسانس در میوه گشنیز
4-10- عملکرد اسانس
4-11- لینالول
4-11-1- درصد محتوای لینالول
4-11-2- عملکرد لینالول
4-12- آلفا-پینن
4-13- گاما ترپینن
4-14- ژرانیل استات
4-15- نتیجه گیری
پیشنهادات
پیوست ها
منابع
این پایان نامه به همراه فهرست جداول می باشد
فایل ورد Word پروژه تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات گیاه دارویی گشنیز