رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایل ورد Word پروژه تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات گیاه دارویی گشنیز

اختصاصی از رزفایل فایل ورد Word پروژه تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات گیاه دارویی گشنیز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

فایل ورد Word پروژه تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات گیاه دارویی گشنیز


فایل ورد Word پروژه تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات گیاه دارویی گشنیز

موضوع این پایان نامه تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات کمی و کیفی دو توده بومی گیاه دارویی گشنیز و مسائل مختلف حول این مبحث میباشد.

جزئیات بیشتر این محصول:

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد
عنوان کامل: تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات کمی و کیفی دو توده بومی گیاه دارویی گشنیز
دسته: کشاورزی - گروه زراعت
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: ١٢٨
 
________________________________________________________
بخشی از مقدمه:
مصرف نهاده های شیمیایی در اراضی کشاورزی باعث ایجاد آلودگیهای زیست محیطی شده که از جمله مهمترین آنها آلودگی آب و خاک می باشد که در نتیجه آن سلامت انسان نیز در معرض خطر قرار می گیرد. به همین منظور طرحی جهت بررسیاثر ورمی کمپوست، کود شیمیایی نیتروژن و تلفیق آن دو بر خصوصیات کمی و کیفی در دو توده اصفهانی و همدانی گیاه دارویی گشنیز در سال ١٣٨٩ در مزرعهتحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود اجرا گردید. طرح آزمایشی مورد استفاده فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی با ٣ تکرار بود. فاکتور کودی شامل ١٠٠% اوره، (ورمی کمپوست ٣/٣٣% و ۶/۶۶% اوره)،(ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ٣/٣٣% اوره)، ١٠٠% ورمی کمپوست  و تیمار شاهد(بدون کود) همچنین  فاکتور دوم شامل ٢ توده زراعی اصفهانی و همدانی بودند. طبق نتایج بدست آمده اثر متقابل تیمار کودی و توده زراعی در صفات عملکرد میوه، عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت، درصد اسانس و عملکرد اسانس معنی دار شد و طبق نتایج مقایسه میانگینبیشترین افزایش مربوط به سطح کودی (ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ٣/٣٣% اوره) در توده اصفهانی و کمترین مقدار مربوط به شاهد (بدون کود) بود. تمامی صفات از جمله عملکرد و اجزا عملکرد تحت تاثیر تیمار کودی معنی دار شدند. که بیشترین افزایش معنی دار مربوط به سطح کودی (ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ٣/٣٣% اوره) وکمترین آن مربوط به شاهد (بدون کود) بود. تاثیر دو توده زراعی تنها بر درصد اسانس معنی دار شد که توده همدانی بیشترین درصد اسانس را تولید کرد. صفات کیفی نیز واکنش های متفاوتی به دو توده زراعی، تیمار کودی و اثر متقابل آن دو نشان دادند. اثر متقابل توده و تیمار کودی در لینالول، مهمترین ترکیب تشکیل دهنده اسانس معنی دار شد. با توجه به نتایج، ورمی کمپوست می تواند جایگزین بخش عمده ای از کود اوره در زراعت گیاه دارویی گشنیز شده و گامی در جهت کشاورزی پایدار و حفظ محیط زیست برداشته شود.

فصل اول
1-1- مقدمه
فصل دوم کلیات و مرور منابع
2-1- گشنیز
2-1-1- تاریخچه ومنشا
2-1-2-  رده بندی
2-1-3-  گیاهشناسی
2-1-4-  موارد مصرف و خواص دارویی و درمانی
2-1-5-  ترکیبات شیمیایی موجود در گیاه
2-1-6-  زراعت گشنیز
2-1-6-1- کاشت
2-1-6-2-نیاز های اکولوژیکی
2-1-6-3-مراقبت و نگهداری (داشت)
2-1-6-4-برداشت
2-2- نیتروژن
2-2-1- اهمیت و نقش نیتروژن   
2-2-2- چرخش نیتروژن در گیاه
2-2-3-نیتروژن آلی خاک
2-2-4-معدنی شدن نیتروژن آلی خاک
2-2-4-1- آمینیزاسیون
2-2-4-2- آمونیاک سازی
2-2-4-3- نیترات سازی
2-2-5- آلی شدن نیتروژن
2-2-6-فرمهای قابل استفاده نیتروژن
2-2-7-منابع تامین نیتروژن مورد نیاز گیاه
2-2-7-1-منابع طبیعی و آلی نیتروژن
2-2-7-2-کودهای شیمیایی نیتروژنه
2-2-7-2-1-کود اوره
2-2-8- علل کاهش مصرف کود های نیتروژنه
2-2-8-1-شستشوی نیتروژن توسط آب
2-2-8-2-پدیده دنیتریفیکاسیون
2-2-8-3-تصعید
2-2-9- مضرات و زیان های مصرف کودهای شیمیایی نیتروژنه
2-3- استفاده از کود های زیستی گامی به سوی کشاورزی پایدار
2-4- ورمی کمپوست 
2-4-1- عوامل موثر در فرآیند تولید ورمی کمپوست
2-4-1-1- بستر مناسب
2-4-1-2- منبع غذایی
2-4-1-3- رطوبت
2-4-1-4- تهویه
2-4-1-5- کنترل درجه حرارت
2-4-1-6- سایر پارامترهای تاثیر گذار در تولید ورمی کمپوست
2-4-2- خصوصیات و ویژگی های ورمی کمپوست 
2-4-2-1-تاثیر بر جذب و فراهمی عناصر غذایی 
2-4-2-2-بهبود خواص فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خاک 
2-4-3-تاثیر ورمی کمپوست بر افزایش عملکرد و اجزای عملکرد
2-4-4-تاثیر ورمی کمپوست در تلفیق با کود های شیمیایی بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه
2-4-5- برتری کاربرد ورمی کمپوست به کاربرد کمپوست و کود دامی
فصل سوم: مواد و روش ها
3-1- زمان و مکان آزمایش
3-2- مشخصات آب و هوا و نوع خاک محل مورد آزمایش
3-3-روش کار در مزرعه
3-3-1- تهیه زمین
3-3-2-طرح آزمایش در مزرعه
3-4-4- عملیات زراعی
3-4-4-1-آماده سازی زمین
3-4-4-2- کاشت
3-4-4-3- داشت
3-4-4-4-برداشت
3-5- صفات اندازه گیری شده در مزرعه و روش اندازه گیری
3-6- استخراج اسانس 
3-7- تجزیه و اندازه گیری ترکیبات موجود در اسانس
3-8- روش تجزیه و تحلیل اطلاعات

فصل چهارم: نتایج و بحث
4-1- ارتفاع ساقه
4 -2-تعداد چترک در چتر اصلی 
4-3-تعداد دانه در چتر اصلی
4-4- وزن هزار دانه
4-5- وزن خشک بوته
4-6- عملکرد میوه
4-7- عملکرد بیولوژیک
4-8- شاخص برداشت
4-9- درصد اسانس در میوه گشنیز
4-10- عملکرد اسانس
4-11- لینالول
4-11-1- درصد محتوای لینالول
4-11-2- عملکرد لینالول
4-12- آلفا-پینن
4-13- گاما ترپینن
4-14- ژرانیل استات
4-15- نتیجه گیری
پیشنهادات
پیوست ها
منابع

این پایان نامه به همراه فهرست جداول می باشد


دانلود با لینک مستقیم


فایل ورد Word پروژه تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات گیاه دارویی گشنیز
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد