طرح توجیهی تولید و تصفیه روغن ماهی خوراکی در ادامه ارائه شده است. مطابق تعاریف علمی، واژه روغن برای آن دسته از مایعات به کار می رود که با آب مخلوط نمی شوند و به دلیل آن که چگالی آنها کمتر از آب است، روی آب شناور می مانند. اصولاً روغن به چربی اطلاق می شود که در دمای اتاق معمولاً به حالت مایع باشد . لیکن به صورت عمومی روغن ها (خوراکی) به آندسته از روغن ها و چربی ها که از نباتات یا حیوانات استخراج شده و مصرف خوراکی انسان را دارد، اطلاق می گردد .
برای دانلود فایل به این آدرس مراجعه کنید seher.ir
طرح تولید و تصفیه روغن ماهی خوراکی