رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت قابل ویرایش پهلوی دوم

اختصاصی از رزفایل پاورپوینت قابل ویرایش پهلوی دوم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت قابل ویرایش پهلوی دوم


پاورپوینت قابل ویرایش پهلوی دوم

این پروژه شامل یک پاورپوینت قابل ویرایش مربوط به معماری معاصر  از رشته معماری میباشد . دارای 46 اسلاید بوده و موضوع پهلوی دوم میباشد .

معماری در دوره پهلوی دوم(1320-1357) : 

معماری ایران در دوره ی پهلوی اول، سه جریان معماری بود:

 معماری اواخر قاجار،مدرنیسم و سبک نئو کلاسیک باستان گرا( سبک ملی).

این جریانات در دوره پهلوی دوم به یک جریان غالب و تأثیر گذار معماری مدرن تبدیل می شود.

معماری مدرن شکل گرفته در این دوره، عمدتاً از مجرای کارهای معماران و اندیشه های جریان ساز اروپا از جمله : سبک بین المللی ، مدرسه باؤهاؤس ، کارهای لو کوربوزیه، فرانک لویدرایت ، ریچارد نویترا، آلوارآلتو، جیمز استرلینگ و ... حمایت می شد. 

ماحصل آن صورت ایرانی معماری مدرن بود که به عنوان معماری ” شبه  مدرنیستی" نام گذاری گردید.

در دهه های 1340 و1350 خورشیدی معماری ایران، همان معماری مدرنی بودکه در بین " سبک بین المللی" و " بوم  گرایی" وطنی مثله شده بود. اکثر تألیف وطنی این جریان را تحت تأثیر اندیشه ها و مباحث مطرح شده ی اروپای بعد از مدرن، عمدتاً مباحث مطرح شده در "پست مدرن" ، می دانند. به نظر راقم این سطور، جو شکل گرفته در ایران دهه ی 50 خورشیدی را نمیتوان با مباحث مطرح شده بعد از مدرن که با واژه ی "پست مدرن" نام گذاری می شود، یکی دانست.

دهه های 1340 و 1350 خورشیدی را از بسیاری جنبه ها میتوان نقطه ی عطفی در تاریخ معاصر ایران دانست. این دوران، اوج گرمی بازار" بومی گرایی" و " تاریخ گرایی" در محافل علمی کشور بود و عمدتاً از دو عامل مهم حمایت میشد:

عامل اول، محدودیت هایی که در زمینه ی فعالیت های سیاسی و آزادی بیان در ایران از اواسط دهه ی 1340 خورشیدی به بعد و جود داشت، روشن فکرانی که رفتار و سیاست های نظام اقتدار گرا را بر نمی تابیدند، جویای راه ها و شیوه های غیرمستقیم برای مخالفت خود با حکومت باشند .

عامل دوم این که موفقیت جنبش های جوامع جهان سوم در مقابله با قدرت های غربی، خود، انگیزهی نیرومندی برای این گروه از روشنفکران در ادامه ی راه و اصرار بر گفتمانشان فراهم آورده بود.

در محیط های دانشگاهی افرادی نظیر سید فخرالدین شادمان، جلال آل احمد و احمد فردید موفق شدند بسیاری از روشنفکران ایران را قانع کنند که بیماری اجتماعی مو جود ایران، آنچنان که پیشینیان آن ها در قرن پیش تصور می کردند، دیگر " عقب ماندگی " نیست، بلکه " غرب زدگی " است . بنابراین آنان به جای تقلید کامل از غرب یا تلاش برای رسیدن به پای آن، خواستار ترک گفتن غرب شدند.

 


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت قابل ویرایش پهلوی دوم
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد