رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد فلوریداسیون نمک

اختصاصی از رزفایل تحقیق در مورد فلوریداسیون نمک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد فلوریداسیون نمک


تحقیق در مورد فلوریداسیون نمک

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه89

تاریخچه فلوریداسیون نمک به بیشتر از نصف قرن برمی گردد، که شامل تلاشهای بسیاری در اروپا و امریکا می باشد.( جدول 1-1) ارزشمندبودن فلوریداسیون نمک در رابطه با پیشگیری از پوسیدگی از حدود اواسط قرن بیستم مشخص شد. در دهة 1940 یک پزشک سوئیسی به نام H .J .Waspi نمک یددار، را برای بیماران باردار خود تجویز کرد و این کار را جهت پیشگیری از گواتر، و نقایص حاصل از کمبود در نوزادان انجام داد.(1)

وقتی دکتر وسپی درباره مطالعات H.T.Dean درباره فلوراید و پوسیدگی دندانی آگاهی پیدا کرد(11-2)، رویای پیشگیری از پوسیدگی در سطح وسیع با استفاده از نمک فلورریده را در ذهن پروراند.

با توجه به وجه تشابه فلوراید و ید بعنوان هالوژن، ترتیبی داد تا کارخانه نمک راین سوئیس، 200 میلی گرم سدیم فلوراید(NaF)  معادل 90 میلی گرم فلوراید، در هر کیلوگرم نمک تولیدی اضافه کنند، در حالیکه در آن زمان میزان متوسط مصرف نمک روزانه، 12-10 گرم بود. در سال 1955 به دنبال پیشنهاد دکتر وپسی ودیگران، کارخانجات نمک سوئیس شروع به تولید نمک حاوی 10 میلی گرم یدید پتاسیم(KI )و 90 میلی گرم فلوراید(F )،  در هر کیلوگرم نمودند( جهت مصرف در بخش زوریخ).

در سال 1968  نمک غنی شده در 23 بخش از 25 بخش سوئیس مصرف می شد و در حال حاضر تمامی، 26 بخش سوئیس از نمک فلوریده استفاده می کنند.

 بخش باسل، در سال 1962 فلوریداسیون آب را مطرح نمود. در سال 2004، مجلس مقرر کرد که فلوریداسیون آب با فلوریداسیون نمک جایگزین شود. به چند دلیل، مثلاً اینکه فلوریده کردن آب در مناطق خارج از باسل نسبت به تولید نمک فلوریده بسیار مشکل و از نظر قانونی حتی غیرممکن بود(13). به این ترتیب، نمک فلورریده، در پاکت های حداکثر یک کیلوگرمی در دسترس قرار گرفت. امروزه در سرتاسر سوئیس به فروش می رسد و در سال 2000 مناطق حدود 85% مبادلات نمک محلی را دربرگرفته است.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد فلوریداسیون نمک

پرسشنامه ابعاد فرهنگی هافستد

اختصاصی از رزفایل پرسشنامه ابعاد فرهنگی هافستد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پرسشنامه ابعاد فرهنگی هافستد


پرسشنامه ابعاد فرهنگی هافستد

 

 

 

 

 

 

 

این پرسشنامه بر اساس مطالعات میان فرهنگی هافستد در حوزه مطالعات و مدیریت تطبیقی به بررسی ابعاد فرهنگی فعالیت کارکنان در سازمان می پردازد. در پرسشنامه مذکور از 89 گویه جهت سنجش ویژگی های فرهنگی سازمان و افراد درون سازمان استفاده گردیده که در 9 بخش کلی تقسیم بندی شده است.


دانلود با لینک مستقیم


پرسشنامه ابعاد فرهنگی هافستد

دانلود مقاله طراحی و ساخت مزارع آبی

اختصاصی از رزفایل دانلود مقاله طراحی و ساخت مزارع آبی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله طراحی و ساخت مزارع آبی


 دانلود مقاله طراحی و ساخت مزارع آبی

 

مشخصات این فایل
عنوان: طراحی و ساخت مزارع آبی
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 100

این مقاله در مورد طراحی و ساخت مزارع آبی می باشد .

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله طراحی و ساخت مزارع آبی

کیفیت خاک :
ویژگیهای خاک که در انتخاب محل اهمیت دارند، در فصل شرح داده شده‌اند. بر اساس نتایج بررسیهای امکان اجرای طرح، وسعت نمونه برداری خاک بیشتر باید معین شود. اگر شرایط خاک یکنواخت و یکسان باشد، برای هر 2 تا 5 هکتار انتخاب 2 محل کافی است.در غیر این صورت، ایستگاه‌های نمونه برداری بیشتری نیاز خواهد بود. حداقل عمق یک چاه گاز (borehole)‌ برای نمونه برداری خاک، پیشنهاد شده ......(ادامه دارد)

محل‌های تخم ریزی ماهی و دسترسی به ورودیهای دیگر :
داده های مهم لازم برای طراحی محل تخم ریزی ماهی، از طریق بررسیهایی که قبلاً در این فصل به آنها اشاره شده، بدست آیند. تصمیم گیری راجع به اینکه آیا یک محل تخم ریزی، به همراه تسهیلات پرورشگاهی، باید در یک کمپکس پرورشگاهی بوجود آید یا در محل دیگر، بر اساس شرایط محل.......(ادامه دارد)

طراحی و ساخت خندق
مهمترین ساختارها دریک مزرعه آبگیر، سیستم خندق و ساختارهای کنترل آب هستند. کف استخرها ممکن است کنده شده یا نشده باشند که بستگی دارد به توپوگرافی و شرایط خاک، ولی کانال‌های منبع و زهکشی و گودال‌های برداشت محصول، بایستی حفاری شوند.
همانطور که قبلاً عنوان شد، جزئیات ساختاری خندق بستگی دارد به طبیعت خاک مورد استفاده عمق آب لازم در استخرها، فعالیت موج و فرسایش احتمالی......(ادامه دارد)

منبع و زهکشی آب :
یکی از مهمترین فاکتورهایی که باعث موفقیت یک عملیات کشت ابی می‌شود، مدیریت آب صحیح است. هر چند پرورش سنتی ماهی در برخی مناطق، در استخرهای غیر قابل زهکشی انجام شده است، اما توانایی عملیات تقویت در چنین آبهایی بسیار محدود است. سپس، کفایت آب در دسترس بایستی یک ......(ادامه دارد)

 باز یافت وباز چر خش آب
جایی که دسترسی به آب با کیفیت، محدود است، محل‌های تخم‌ریزی باید برای بازیافت و چرخش مجدد آب، تقسیم بندی می‌شوند. در شرایط خاص، کاهش خطرات آلودگی بوسیله پاتوژن‌ها و بار اذیت ها از طریق استفاده پیوسته از آب منابع خارجی، ممکن است ضروری به نظر آید. زمانیکه آب باید از یکسری مخازن بگذرد، پمپ ......(ادامه دارد)

طرح بندی و متعلقات:
هرچند برخی از سیستم ها ی تخم ریزی ساده و مثل تخم ریزی ماهی کول کپور در چین و هند در تخم ریزی؟؟؟باز ساخته میشوند ،ولی تخم ریزی مدرن کنونی اغتب در داخل تاسیسات در بسته ساخته می شوند . در برخی موارد ،پرورش تاروی می تواند در مخازن ها ،استخرها یا حوضچه ها ی خارج از ساختمان انجام میگیرد ولی جایی که دمای اب باید تحت کنترل باشد ،در کل با حداقل یک سقف محا فظ ......(ادامه دارد)

 بخشی از فهرست مطالب مقاله طراحی و ساخت مزارع آبی

موضوع
چکیده
طرح و ساخت مزارع آبی
استخرهای پرورش دور و نزدیک از ساحل
اطلاعاتی برای طرح استخرها
کیفیت خاک :
منبع آب
طرح و ساخت مزارع آبگیر (استخرها) :
اندازه و شکل
طرح‌ بندی مزارع
طراحی و ساخت خندق
منبع و زهکشی آب :
روش‌های ساخت :
برنامه و توالی ساخت:
مواد ساخت و ساز:
مزارع حوضی و نهری
 مزارع حوضی
گردش مجدد سیستم های تولید حوضچه کشت آب:
مزارع نهری
مزارع قفسی
انواع قفس ها و طرح اولیه مزارع قفسی ......(ادامه دارد)


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله طراحی و ساخت مزارع آبی

تحقیق در مورد آزمایشات شیمیایی آب

اختصاصی از رزفایل تحقیق در مورد آزمایشات شیمیایی آب دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد آزمایشات شیمیایی آب


تحقیق در مورد آزمایشات شیمیایی آب

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه40 آزمایشهای شیمیایی

آزمایشات شیمیایی مربوط به اندازه‌گیری عناصر و ترکیبات موجود در آب است که حداکثر تا 12 ساعت بعد از نمونه‌برداری باید انجام شود. آزمایشات شیمیایی آب شامل اندازه‌گیری نما، کدورت، PH، هدایت الکتریکی T.D.S.(E.C)، آهن، نیترات، نیتریت، فسفات، سولفات، آمونیاک، منگنز، کلرور، فلورید، قلیائیت، سختی، کلسیم، سدیم و پتاسیم است.

1-9- هدایت الکتریکی آب (EC)

هدایت الکتریکی آب معرف قدرت یونی یک محلول برای انتقال جریان برق است. واحد آن  (میکرومو بر سانتی‌متر) میباشد. (مو عکس اهم یعنی واحد مقاومت الکتریکی است). چون در محلول‌ها، یونها جریان برق را منتقل می‌کنند از این رو EC با TDS رابطه دارد. در محلول‌های رقیق ارتباط این دو پارامتر به صورت زیر است:

 

T.D.S=0.5EC

 

وقتی غلظت ناخالصی زیاد میشود () یون‌ها روی حرکت یکدیگر اثر منفی گذاشته و هدایت الکتریکی محلول همانند محلول رقیق متناسب با تعداد یون‌ها نمی‌باشد و رابطه بین TDS و EC برای هر نمونه آب فرق می‌کند.

 

اهمیت این دو پارامتر این است که سرعت خوردگی آب در شرایط یکسان (مقدار اکسیژن محلول و دیگر پارامترهای مؤثر در خوردگی ثابت بمانند) با افزایش EC (یا TDS) افزایش می‌یابد و نیز با افزایش هدایت الکتریکی آب، درجه یونیزاسیون نمک‌های آب کاهش می‌یابد. هدایت الکتریکی آب خالص در  برابر با  0/056 است.

 

روش تعیین EC: برای اندازه‌گیری هدایت الکتریکی از دستگاه Conductivity meter استفاده می‌شود. با کلید power دستگاه را روشن کنید و الکترود را بعد از شستشو با آب مقطر در بشر حاوی نمونه قرار داده و هدایت الکتریکی آب را بخوانید.

2-9- مواد جامد محلول (TDS):

منظور از TDS کل مواد جامد محلول در آب است که برابر مجموع غلظت همه یون‌های موجود در آب می‌باشد. واضح است که اگر غلظت یون‌ها بر حسب معادل کربناتی هستند، غلظت یون‌های مختلف را می‌توان با هم جمع کرد و مجموع را با TDS بیان کرد. TDS آب‌های مختلف به صورت زیر است (بر حسب ppm)

 

آب دریا

آبهای شور

مجر آشامیدنی

مطلوب آشامیدنی

مطلوب صنعتی

آب

4000

10000

1000

500

100

TDS

 

روش تعیین TDS: برای اندازه‌گیری TDS از دستگاه Conductivity meter استفاده می‌شود. با دکمه mode دستگاه را روی اندازه‌گیری TDS تنظیم کنید و بعد از شستن الکترود با آب مقطر آن را در بشر حاوی نمونه قرار دهید و با ظاهر شدن کلمه Read، عدد را بخوانید.

3-9- آهن:

ترکیبهای آهن بیشتر به صورت کربنات آهن و هیدروکربنات آهن و سولفات آهن در آب یافت می‌شوند.

 

در آبهای زیرزمینی مقدار ترکیب‌های آهن معمولا بیشتر و به مقدار mg/lit3 هم می‌رسد. ترکیب‌های آهن موجود در آب به مقدار نامبرده برای سلامتی زیان‌آور نیستند ولی مقدار بیش از mg/lit3/0 مزه آب را تغییر می‌دهد و مقدار mg/lit 1/0 آن کافی است که در کارهای روزمره از قبیل شستشو و نیز در مصرف‌های صنعتی به صورت تولید رسوب در لوله، ایجاد زحمت نماید.

 

در لوله‌های آبرسانی قدیمی که آبهایی با ترکیب‌های آهن از آنها عبور کرده‌اند از رسوب‌ها و برجستگیهایی از زنگ آهن به بلندی 2 تا 3 سانتی‌متر دیده شده است که مقطع جریان آب را در لوله کاسته و ضریب مقاومت لوله را در برابر جریان آب و در نتیجه افت فشار را در لوله به شدت زیاد کرده است و حتی در لوله‌های کم قطر سبب گرفتگی کامل لوله شده است.

 

البته چون آهن به طور طبیعی در پوسته زمین وجود دارد بنابراین بسیاری از آب‌های زیرزمینی دارای آهن می‌باشند. وجود آهن در شبکه آب‌رسانی پدیده‌ای به نام RED WATER (آب قرمز‌) ایجاد می‌کند که گاهی با مسئله خوردگی و پوسیدگی لوله اشتباه می‌شود.

 

در نمونه‌های آب، آهن می‌تواند به صورت محلول حقیقی حالت کلوئیدی که توسط مواد آلی منعقد شود، به شکل کمپلکس‌های آلی یا معدنی و یا در قالب ذرات معلق نسبتا درشت حضور داشته باشد. به طور کلی این فلز می‌تواند به صورت دو یا سه ظرفیتی، معلق و محلول در آب‌ها اندازه‌گیری شود. خاک رس و گل و لای نیز می‌تواند حاوی آهن محلول در اسید باشد.

 

اندازه‌گیری میزان آهن (): mg/lit 30-0

 

- دستگاه اسپکتروفتومتر را روشن کنید:

 

1- کد برنامه آهن را وارد کنید (program 265) سپس دکمه enter را فشار بدهید، طول موج 510nm ظاهر می‌شود.

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد آزمایشات شیمیایی آب

مقاله در مورد آلودگی هوا آب

اختصاصی از رزفایل مقاله در مورد آلودگی هوا آب دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله در مورد آلودگی هوا آب


مقاله در مورد آلودگی هوا آب

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه18

آلودگی هوا

 

آلودگی هوا عبارت است از حضور مواد نامطلوب در هوا به مقداری که بتواند اثرات مضر ایجاد کند. اگر چه در حالت عادی تنها به اثرات سوء وارد بر انسان توجه می شود، اما این تعریف، آلودگی هوا را تنها به این اثرات محدود نمی نماید. مواد نامطلوب می توانند، بر انسان و گیاه، مواد و اشیاء یا محیط زیست جهانی تأثیر گذاشته و یا با مه آلود کردن هوا وایجاد بوهای نامطلوب مناظره جلوه های نامناسب ایجاد نمایند. بسیاری از این مواد مضر از طریق  مناسبی که در حال حاضر تحت کنترل انسان نمی باشد، وارد اتمسفر می شوند، در عین حال در اکثر مناطق با تراکم جمعیت زیاد، خصوصاً کشورهای صنعتی، منشاء اصلی این آلاینده ها فعالیت های انسانی می باشد. بطوریکه امروزه شدت آلودگی در سطح جهانی به حدی رسیده است، که بالقوه می تواند برای زمین بحرانی باشد. حوادث ناگوار ناشی از آلودگی هوا مانند حادثه لندن که باعث مرگ بیش از 4000 نفر در سال 1952 در شهر لندن در اثر مه دود فتوشیمیایی، گرم شدن کره زمین، تخریب لایه ازن،  ریزش باران های اسیدی، تغییرات شدید اقلیمی و بسیاری از عوارض دیگر، نتیجه ورود آلودگی ها به اتمسفر می باشد. که حیات موجودات را بیش از پیش مورد تهدید قرار می دهد. لذا بایستی، نسبت به کاهش و کنترل آلاینده های تصمیمات جدی تر و عملی تر اتخاذ گردد.

 

 ترکیب هوا:

 

اجزای اتمسفر را می توان در یک تقسیم بندی کمابیش اختیاری به تشکیل دهنده های عمده، غیرعمده و ناچیز تقسیم کرد. مقدار این اجزاء در هوای خشک و پاک در سطح زمین در جدول(4-1) نمایان است. علاوه بر اجزای مذکور در جداول، هوا ممکن است. حاوی 5-1/0 درصد حجمی آب باشد مقدار عادی آب در اتمسفر 3-1 درصد است. تحت اثر قوانین گازها و جاذبه چگالی اتمسفر با افزایش ارتفاع به شدت کاهش می یابد. بیش از 99% کل جرم اتمسفر در فاصله 30 کیلومتری از سطح زمین یافت می شود. جرم کل اتمسفر در حدود تن برآورد شده است.این عدد هرچند بزرگ است ولی فقط حدود یک میلیونیم جرم کل زمین را تشکیل می دهد. خصوصیات اتمسفر با تغییر ارتفاع، تغییر می کند. سایر عوامل مؤثر در این تغییرات عبارتند از: فصل، عرض جغرافیایی، زمان و حتی فعالیت خورشیدی، دمای اتمسفر ممکن است. مقادیر بسیار کم مانند تا بیش از متفاوت باشد. فشار اتمسفری از 1ا تمسفر سطح دریا به اتمسفر در یکصد کیلومتر بالاتر از سطح دریا تنزل می کند. به دلیل این تغییرات، کیفیت شیمیایی اتمسفر، تغییر ارتفاع، تغییرات عمده ای نشان می دهد.

 


دانلود با لینک مستقیم


مقاله در مورد آلودگی هوا آب