مشخصات این فایل
عنوان: بررسی و تهیه طرح تولید شیلنگ پی وی سی
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 86
این طرح کارآفرینی درمورد بررسی و تهیه طرح تولید شیلنگ پی وی سی می باشد.
بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از طرح کارآفرینی بررسی و تهیه طرح تولید شیلنگ پی وی سی
اندازه گیری
هر یک از این مناطق دارای پیچهای متفاوتی در راستای اجرای نقش خود در فرآیند ذوب ماده پلاستیکی می باشد. بخش تغذیه کننده گرانولها یا پودر های پلاستیک را از کلوئی تغذیه ماشین به ناحیه ای که ذوب مواد شروع می شود انتقال می دهد در صورتیکه دانستید حجم ماده ذوب نشده کمتر از دانستید پلیمر مذاب باشد شیارهای بخش تغذیه کننده عمیق تر بوده به طوری که با بخش اندازه گیری قابل مقایسه می باشد.
این حالت در مراحل بعدی با افت فشار حاصله در اثر محدودیت جریان ایجاد شده یا بخش چند راهه مراتب کاهش داده می شود این نوع دای جهت اکسترود کردن پلی الفین ها بویژه پلی اتیلن مفید می باشد. دای کوچکتر برای اکسترود کردن تیوپها معمولاً مستقیماً به ماشین متصل می شوند که این کار با وسیله یک تطبیق دهنده با دای یا متسقیماً به خروجی صورت می گیرد. برای محصولاتی با اندازه های بزرگتر دای های باری ثابت شدن بر روی اکسترو دریا حمل و نقل آسان بسیار سنگین و مشکل آفرین بوده راه حل معقول در استفاده از یک نگهدارنده دای برای ثابت کردن و حرکت آن نسبت به موقعیت اصلی می باشد.
عامل دیگری که بر تصمیم گیری پیرامون چگونگی پیرامون چگونگی نوع دای تأثیر می گذارد روش اندازه گیری تیوپ می باشد. در بعضی از انوع محصولات جائی که تیوپ مستقیماً به داخل تانک آب سرد جریان میابد اندازه با کنترل سرعت کشش و سرعت خروجی ماشین تنظیم می شود در اغلب موارد محصول بوسیله یک واحد سردکن اندازه .....(ادامه دارد)
کنترل کیفیت:
نظریه اینکه محصول تولید شده در این واحد اکثراً برای مصارف آب رسانی و گاز رسانی استفاده می شود لذا بایستی نظارت بر نحوه ساخت و کیفیت محصول نهایی ار مورد توجه قرار داد . از طرف دیگر به دلیل وجود برنامه صادراتی برای این کالا عرضه محصولاتی با کیفیت پائین به بازارهای جهانی معقول و منطقی نبوده و موجب بسته شدن درهای صادرات به روی این کالا خواهد شد . از مهمترین مواردی که در صنعت ساخت این محصولات مورد توجه خواهند بود میزان تحمل فشار ، ترکیدگی ، تحمل کشش و میزان ضربه پذیری آنها می باشد.
علاوه بر آن در استانداردهای بین المللی و ملی، ویژگیهای خاصی برای مواد اولیه پی وی سی تعیین شده که باید مورد آزمایش قرار گیرند لیکن به دلیل معتبر بودن شرکتهای سازنده آزمایشات خاصی به روی آنها انجام نشده و لذا کنترل کیفیت مواد اولیه اهمیت کمتری را دارا می باشد تازمانی که سفارش خرید مواد اولیه بر مبنای شناخت کیفیت اینگونه مواد از .....(ادامه دارد)
کارکنان خط تولید و آزمایشگاه:
تعداد پرسنل خط تولید با توجه به درجه اتوماسیون، پیچیدگی فرآیند و همچنین برنامه کاری افراد تعیین می شود که نتایج حاصل از این برآوردها به ترتیب زیر می باشد.
الف) با توجه به عملکرد پیوسته واحد یک نفر تکنسین با تجربه در امر تولید لوله های پلاستیکی بعنوان مسئول هر شیفت منظور شده که این فرد علاوه بر ایفای نقش فوق، مسئولیت اصلی دستگاه اکستروژن و آزمایشات کنترل کیفیت را نیز عهده دار خواهد بود. دلیل این امر را می توان در حساسیت فرآیند اکستروژن و همچنین محدودیت آزمایشات مربوط به کنترل کیفیت محصولات تولید شده دانست( عدم نیاز به تخصص آزمایشگاهی خاص)
ب) جهت نظارت برفرآیند اکستروژن و در نهایت بسته بندی محصولات از یک کارگر ماهر و یک کارگر ساده استفاده می شود که این افراد کلیه وظایف مربوط به تغذیه( دستگاه و در نهایت هدایت محصولات به انبار را عهده دار می باشد.)
ج) آسیاب ضایعات ایجاد شده در تولید و همچنین توزین و اختلاط مواد اولیه و حمل و نقل کلیه مواد درکارخانه تمیز به عهده دو نفر کارگر ساده می باشد که به دلیل عدم فعالیت بخشهای مربوطه در شیفت سوم تنها دو شیفت از چنین فردی استفاده خواهد شد. .....(ادامه دارد)
برق:
یکی از اساس ترین و زیر بنائی ترین تجهیزات جانبی یک خط تولید و تأسیسات برق کارخانه تشیکل می دهد، چرا که هیچ یک از دستگاه های موجود بدون برق قادر به انجام فعالیت نمی باشند علاوه براین تأمین کننده انرژی مربوط به تأسیسات و همچنین روشنائی کارخانه نیز نیروی برق خواهد بود که ضروریست میزان مصرف هر کدام از این سیستم مصرف کننده تعیین و در نهایت هزینه های مربوط برآورد گردد .
الف) برق مورد نیاز خط تولید:
برق مصرفی هر یک از دستگاه های مورد استفاده در تولید با منظور نمودن 25% اضافی جهت برق مصرفی در حالت بیشترین تقاضا (هنگام راه اندازی دستگاه ها و همچنین نیازهای احتمالی به برق اضافی به شکل جدول (1ـ5) تنظیم گردید که اطلاعات موجود در آن با توجه به مشخصات فنی دستگاه ها و مطابق با کاتالوگهای ارسالی از سوی سازندگان ارائه شده است .
ب)برق مورد نیاز تأسیسات روشنایی :
علاوه بر خط تولید تأسیسات جانبی و روشنایی ساختمان ها و محوطه نیز بعنوان مصرف کنندگان عمده برق می باشد مصارف روشنایی ساختمان های اداری مطابق با فرمهای معمول تقریباً 20 وات به ازای هر متر مربع از مساحت آن ها بوده که میزان برای سالن .....(ادامه دارد)
سوخت:
متداولترین سوخت مصرفی در صنایع مختلف، گازوئیل بوده که تحت شرایط خاص منطقه ای و مصرفی کارخانه می تواند به گاز طبیعی یا مازوت تغییر یابد در صورت واقع شدن در مسیر شبکه سراسری گازرسانی کشور استفاده از گاز طبیعی بر گازوئیل ارجعیت داشته و همچنین بالا بودن بیش از حد مصرف، استفاده از مازوت را اقتصادی تر می داند .
مصرف متوسط سالانه سوخت جهت تأمین گرمایش ساختمانها و سالن تولید با توجه به تنوع آب و هوایی مناطق مختلف کشور و همچنین ماههای مختلف سال حدود 25 لیتر بر هر متر مربع برآورد می شود که این مقدار در صورتیکه محل احداث واحد در نقاط سردسیر یا گرمسیر باشد . افزایش با کاهش خواهد یافت .
یک دستگاه خوروی سواری در اختیار مدیر کارخانه قرار دارد که تردد کارکنان اداری نیز با استفاده از همین خودرو به همراه مدیریت خواهد پذیرفت . با توجه به تعداد کم پرسنل در هر شیفت نیز لزومی به استفاده از خودروهای با ظرفیت بالا نظیر مینی بوس نموده و تنها یک دستگاه خود روی سواری جهت این امر کفایت می نماید . لازم بذکر است که کلیه امور مربوط به تدارکات کارخانه توسط این خودرو انجام می گیرد . حمل و نقل پائین و با حجم محدود مواد در داخل واحد نیز به کارگیری هر گونه تجهیزات دیگری نظیر لیفتراک .....(ادامه دارد)
بخشی از فهرست مطالب طرح کارآفرینی بررسی و تهیه طرح تولید شیلنگ پی وی سی
فصل اوّل3
کلّیات و سوابق4
1-1- معرفی اجمالی پروژه5
2-1- معرفی محصول6
3-1- سوابق تولید8
4-1- کاربرد محصول9
5-1- مصرف کنندگان9
6-1- بررسی نیاز جامعه10
فصل دوم12
طراحی تولید13
1-2- فرآیند تولید14
2-2- نمودار فرآیند تولید24
3-2- مواد اولیه و منابع تهیه آن25
5-2- برنامه زمان بندی اجرای طرح30
8-2- جایابی و محل اجرای طرح34
فصل سوم36
نیروی انسانی37
1-3- نیروی انسانی مورد نیاز طرح38
2-3- شرح وظایف پرسنل39
4-3- سازماندهی نیروی انسانی43
فصل چهارم45
زمین و ساختمان های مورد نیاز46
1-4- زمین مورد نیاز طرح47
3-4- ساختمان واحد تولید48
4-4- هزینه های ساختمان سازی49
5-4- هزینه های محوطه سازی50
6-4- پلان طرح50
فصل پنجم51
انرژی و تأسیسات 52
1-5- تاسیسات حرارتی53
2-5- تاسیسات برودت(سرمایش)53
3-5- برق54
4-5-آب57
5-5- سوخت59
فصل ششم62
محاسبات مالی طرح63
1-6- برآورد سرمایه ثابت طرح64
2-6- برآورد سرمایه در گردش66
3-6- نحوه سرمایه گذاری 67
4-6- هزینه تولید سالیانه طرح67
2-4-6-محاسبه هزینه انرژی68
3-4-6- هزینه استهلاک69
5-6- هزینه های ثابت و متغییر تولید70
6-6- محاسبه نفطه سربسر تولید 71
8-6- محاسبه ی قیمت فروش محصول72
9-6-ارزش افزوده ناخالص طرح 72
10-6-ارزش افزوده خالص طرح73
11-6- محاسبه ی دوره برگشت سرمایه73
12-6- توجیه اقتصادی طرح73
منابع و مآخذ75
دانلود طرح کارآفرینی بررسی و تهیه طرح تولید شیلنگ پی وی سی