مشخصات این فایل
عنوان: گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 22
این مقاله در مورد گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن می باشد.
بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر ازمقاله گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن
آزمایشات
1) رطوبت :
gr 5آرد را در شیشه ساعت وزن می کنیم
در داخل آون می گذاریم بعد از یک ساعت خارج می کنیم بعد در دیسیکاتور می گذاریم تا وزن ثابت شود ، بعد وزن می کنیم – باز دوباره در آون می گذاریم . این کار را تا زمانی انجام میدهیم که وزن ثابت شود وقتی ثابت شد با استفاده از فرمول رطوبت ، میزان رطوبت را اندازه گیری....(ادامه دارد)
اندازه گیری گلوتن گندم و آرد
هر چه گلوتن برای نان ، شیرینی و ماکارونی کمتر باشد بهتر است . gr 100 نمونه را در داخل بشر می ریزیم 5.5 تا 6 میلی لیتر Nacl 1/0 ٪ به آن اضافه می کنیم و میگذاریم یک ساع بماند ، بعد از اینکه یک ساعت مان زیر آب سرد می شوریم تا زمانیکه آبی که خارج می شود شفاف باشد ، بعد از آن مقدار باقیمانده را ....(ادامه دارد)
فرایند نم زدن و حالت دادن
با توجه به اینکه جهت بهبود کیفیت آرد و انجام فعل و انفعالات فیزیکی و شیمیایی ، گندم باید در برخی موارد به مدت چند ماه در شرایط مناسب انبارداری نگهداری شود که در طی این مدت مقداری از رطوبت گندم کاسته شده و ساختمان آن شکننده می گردد و این امر فرایند آرد سازی را با مشکل مواجه می سازد ....(ادامه دارد)
دستگاه تصفیه کننده
این دستگاه برای درجه بندی و تصفیه ذرات حاصل از غلتک های خرد کننده ( سمولینا و دانه شکری ها ) به کار می رود که در عمل دارای اندازه ، ابعاد و وزن مخصوص متفاوتی هستند .
این دستگاه شامل یک الک طویل می باشد که با زاویه کوچکی نسبت به سطح افق در جهت طولی حرکت نوسانی دارد.این الک شامل چهار قسمت است که اندازه توری آنها به تدریج از ابتدا به انتها درشت تر می شود . همچنین ....(ادامه دارد)
ایمنی کارگران
درمورد دستگاهها و تجهیزات خطر زا به مدت هر دو تا سه ساعت شیفت کار کارگران تعویض شود در استفاده از مواد شیمیایی از دستکش و حفاظ استفاده شود.
طرز صحیح کار با دستگاه و تجهیزات به کارگران آموزش داده شود.
از لباس و تجهیزات ایمنی بسته به نوع کار ( کلاه ، دستکش ، ماسک ، گوشی ، ریش بند ، کفش ) استفاده شود .
فهرست مطالب مقاله گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن
مقدمه 1
اصطلاحات و تعاریف 2
آزمایشات 4
روش کار 5
نیازهای بهداشتی محل تهیه و تولید مواد اولیه16
تأسیسات – طراحی – تسهیلات 17
شرایط ایمنی کارخانجات تولیدی آرد
دانلود گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن