رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رزفایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت خصوصیات گیاه شناسی پنبه

اختصاصی از رزفایل دانلود پاورپوینت خصوصیات گیاه شناسی پنبه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت خصوصیات گیاه شناسی پنبه


دانلود پاورپوینت خصوصیات گیاه شناسی پنبه

بیشتر ارقام مورد کشت و کار پنبه از دو گونه تتراپلویید G.barbadense و G.hirstitum می باشد که از زمانی جدید است ارقام دنیای قدیم عمدتا بوسیله دنیای جایگزین شداه اند.

پنبه گیاهی است ذاتاً چند سالعه که بطور یکساله کشت می شود. پنبه بصورت درختچه ای کوچک به ارتفاع 60 تا 120 سانتی متر که طول و در رشد این گیاه 200 روز می باشد.

پنبه دارای ریشه مستقیمی است که به سرعت زیادی به اعماق خاک نفوذ می کند که این عمق در شرایط آبی به 2 متر می رسد.

پنبه دارای ساقه اصلی و چند شاخه جانبی است. بر روی ساقه برگهای بزرگ پنجه ای و عمدتاً تار دار بطور متناوب قرار گرفته اند.

گلهای پنبه بطور منفرد بر روی ساقه گل دهنده مشاهده می شود. گلها ابتدا سفید بوده ولی با گذشت زمان برنگ قرمز یا صورتی متمایل شده و پس از 2 روز چروکیده شده و می ریزد تخمدان عمدتاً 4 تا 6 خانه ای است و در هر خانه 8 الی 12 تخمک قرار دارد. پنبه گیاهی خود گشن است ولی در صد دگر گشنی است به 20 درصد برسد.

 میوه بصورت کپسول یا غوزه است غوزه در زمان رسیدگی از محل اتصال برچه ها باز شده پرده های پنبه ظاهر می شود اندازه غوزه به رقم پنبه بستگی دارد.

دانه پنبه تخم مرغی شکل به طول 7 تا 15 میلی متر و به رنگ قهوه ای تیره تا سیاه است. دانه پنبه در میان سلولهای فیبری محصور شده اند. سلولهای فیبری به دو گروه تقسیم می شود یا سلولهای فیبری طویلی به رنگ کرمی کم رنگ تا سفید به طول 2 تا 5 سانتی متر که الیاف پنبه است 2 سلولهای فیبری کوتاهی به طول چند میلی متر و به رنگ خاکستری که کرک نامیده
می شود. وزن هزار دانه پنبه 90 تا 160 گرم است و الیاف 30 الی 40 درصد وزن کل وش را تشکیل می دهد.

بیشتر ارقامی که امروزه در جهان کاشته می شود به گونه G.hirsutum تعلق دارد ارقام این گونه دارای غوزه های بزرگ و عملکرد بالا و الیافی با طول متوسط است از مهمترین ارقامی که
 می تواند در نواحی گرم و خشک عملکرد بالایی داشته باشد رقم پر محصول ورامین است که برای کشت و کار در حوالی تهران، ورامین و گرمسار مناسب است.

شامل 24 اسلاید powerpoint


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت خصوصیات گیاه شناسی پنبه

دانلود پاورپوینت کفیر چیست؟

اختصاصی از رزفایل دانلود پاورپوینت کفیر چیست؟ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت کفیر چیست؟


دانلود پاورپوینت کفیر چیست؟
کفیر معروفترین شیر تخمیری اسیدی الکلی است که منشاء آن به کوههای قفقاز بر می گردد اما از دهد 1980 به بعد اهمیت این فراورده لبنی شناخته شده و تحقیقات وسیعی درمورد بهینه سازی و تولید صنعتی و افزایش دامنه تنوع پذیری این محصول انجام گرفته است .
در واقع تاریخچه کفیر به قرن ها پیش به چوپانان قفقاز برمی گردد . آنها کشف کرده اند که شیر تازه ای که در کیسه های چرمی حمل می شوند به صورت یک نوشیدنی لذت بخش گازدار در می آیند .نام کفیر از زبان ترکی گرفته شده است . قسمت اول این کلمه یعنی « کف » در زبان ترکی به معنی لذت بخش می باشد که احتمالا طرز بیان چوپانهایی بوده است که از این محصول استفاده می کردند .
این فراورده بطور طبیعی گازدار بوده است .
کفیر دارای ارزش بالای تغذیه ای و بیولوژیکی بوده و در سطح وسیع سنی جهت تضمین سلامت مردم توصیه و تجویز می گردد . بخصوص برای بیماران گاسترو آنتریت و متابولیک ، فشار خون ، ایکسمی قلب و انرژی توصیه شده است . مزه ملایم کفیر و خصوصیات فلورمیکروبی آن سبب تسهیل ترشح بزاق و ترشح آنزیم درمعده وپانکراس و نیز بهبود حرکات پریستاتیک روده ها می گردد .
کفیر در افزایش حرکات غذا در روده مساعدت نموده از طرفی حضور اسیدلاکتیک و اسید استیک و آنتی بیوتیک موجود در کفیر موجب مهار کردن فرآیند فساد در روده کوچک می گردد.
اسید لاکتیک تولید شده بوسیله باکتری های موثر در کفیر موجب عمل انعقاد کازئین شده معمولا هنگامی که ph  به 5/2 تا 5/3 برسد این عمل آغاز و در ph 4/6 تا 4/4 که کازئین از زنجیره املاح آزاد می گردد خاتمه می پذیرد و کلسیم جدا شده با اسید لاکتیک بصورت لاکتات کلسیم وارد ترکیب می شود .
کفیر منبع خوب ویتامین d ، پروتئین – بعضی آمینواسیدها و rna و dna و atp  و دیگر ترکیبات آلی پیچیده می باشد .
شامل 13 اسلاید powerpoint

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت کفیر چیست؟

دانلود پاورپوینت مخمرها

اختصاصی از رزفایل دانلود پاورپوینت مخمرها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت مخمرها


دانلود پاورپوینت مخمرها
خمیر مایه یا مخمر یک قارچ میکروسکوپی است . در طبیعت در همه جا یافت میشود و قادرست قندها را به الکل و گاز دی اکسید کربن و ترکیبات معطر تبدیل کند. مخمر شرایط اسیدی را برای تخمیر ترجیح می دهد و پ-هاشن بین 4 الی 6 برای فعالیت آن ایده آل است. در خارج از محدوده مذکور ، فعالیت مخمر به مقدار قابل ملاحظه ای کاهش می یابد . مواد نگهدارنده مانند ترکیبات بازدارنده رشد کپک به قدرت مخمر برای تولید گاز آسیب وارد مینماید . درجه حرارت صحیح برای نگهداری مخمر و حفظ فعالیت آن بسیار حائز اهمیت است. درجه حرارت های خیلی سرد یعنی صفر درجه سانتیگراد و یا کمتر لزوماً مخمر را نمی کشد . در حقیقت مخمر میتواند منجمد شود و زنده بماند اما انجماد غیر صحیح میتواند سلولهای مخمر را تخمیر نماید که در این صورت توانائی تخمیر را از دست می دهد
مخمرها معمولا با جوانه زدن تکثیر مییابند. در این پدیده ، جوانه بر سطح خارجی سلول مادر بوجود میآید و با دراز شدن آن ، هسته سلول مادر تقسیم گشته ، یکی از هستههای حاصل بدون جوانه زدن مهاجرت میکند. آنگاه مواد دیواره سلولی بین جوانه و سلول مادر بوجود آمده ، سرانجام جوانه از سلول مادر جدا میشود. یک سلول مخمر ممکن است با روش جوانه زدن تا 24 جوانه تولید نماید.
در برخی موارد ، سلولهای مخمر با شکاف برداشتن سلول مادر رشد میکنند. بدین معنی که سلول مادر دراز شده ، هسته آن تقسیم شده ، دو سلول بوجود میآید. افزایش تعداد سلولهای مخمری بر روی محیط سفت ، کلونی شبیه باکتریها بوجود میآورد.
 
شامل 12 اسلاید powerpoint

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت مخمرها

تحقیق درباره ساختارهای سنتی و جدید سازمانی، رابطه این ساختارها را با مدیریت با چارتهای سازمانی

اختصاصی از رزفایل تحقیق درباره ساختارهای سنتی و جدید سازمانی، رابطه این ساختارها را با مدیریت با چارتهای سازمانی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره ساختارهای سنتی و جدید سازمانی، رابطه این ساختارها را با مدیریت با چارتهای سازمانی


تحقیق درباره ساختارهای سنتی و جدید سازمانی، رابطه این ساختارها را با مدیریت با  چارتهای سازمانی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:32
فهرست و توضیحات:

چکیده

مقدمه

ساختارهای سنتی

فرآیند

حرکت از مدیریت وظیفه ای به مدیریت فرایندی

فعالیتهای مورد نیاز جهت فرایند گرایی

ساختار فرایندی

نتیجه گیری

محیط کسب و کار کنونی، محیط تغییر و دگرگونیهای سریع است. این تغییرات باعث شده است که صاحبنظران در دهه های اخیر، بحثهای گسترده ای را در زمینه ضرورت توجه به عوامل محیطی در مطالعه سازمانها مطرح کنند. منظور از عوامل محیطی مجموعه ای از ویژگیهای قابل اندازه گیری محیطی است که به طور مستقیم یا غیر مستقیم توسط سازمان ادراک می شوند و بر عملیات آن موثر هستند. صرفنظر از تعاریف مختلف از محیط یا عوامل محیطی، مطالعه تاثیر تغییرات محیطی بر جنبه های مختلف سازمان از جمله ساختار سازمان از اهمیت فوق العاده‌ای برخوردار است.

مقاله حاضر می کوشد تا بیان ساختارهای سنتی و جدید سازمانی، رابطه این ساختارها را با مدیریت بر فرایند ترسیم کند.

تغییرات محیط باعث تغییرات شگرفی در ساختار سازمانها شده اند، به طوری که دیگر ساختارهای سنتی جوابگوی تغییرات محیطی نیستند و بسیاری از سازمانهای بزرگ گذشته به خاطر ناتوانی در تطبیق خود با محیط از بین رفته اند. عامل مهمی که بر سرعت این تغییرات و پیچیدگی محیط دامن می زند، جهانی شدن است. مقوله جهانی شدن سازمانها را مجبور به استفاده از مزایای مناطق مختلف جهان جهت دستیابی به مزیت رقابتی و ماندن در صحنه رقابت کرده است. یکی از رویکردهای جدیدی که به سازمانها در راه رقابت یاری رسانده است‌، رویکرد فرایندگرایی و مدیریت مبتنی بر فرایند است.

فرایند چیزی جز مجموعه ای از وظایف مرتبط به هم و در کنار یکدیگر برای خلق نتیجه ای ارزشمند برای مشتری نیست. تعریفی که به ظاهر ساده به نظر می رسد اما استفاده از این روش در تمامی امور مدیریت مانند سازماندهی‌، حقوق و دستمزد، برنامه‌ریزی منابع انسانی و... تحولی شگرف در سازمانها ایجاد می کند که متفاوت از روش کنونی سازمانهاست.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره ساختارهای سنتی و جدید سازمانی، رابطه این ساختارها را با مدیریت با چارتهای سازمانی

تحقیق درباره قابوس نامه

اختصاصی از رزفایل تحقیق درباره قابوس نامه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره قابوس نامه


تحقیق درباره قابوس نامه

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:20
فهرست و توضیحات:

معرفی قابوس نامه

معرّفی

حکایات

 اصول عشق ورزیدن از قابوس نامه

اثر قابوس نامه بر اشعار گوته

قابوس‌نامه، کتابی است در اخلاق، تالیف عنصرالمعالی کیکاوس‌بن اسکندربن قابوس‌بن وشمگیربن زیار و تالیف آن به سال(۴۷۵ قمری) است ولی دکتر عبدالمجید بدوی به‌دلایلی سال تألیف آن را میان سالهای (۴۵۷ - ۴۶۲)هجری قمری یاد می‌کند.

این کتاب مکرر به‌طبع رسیده، از جمله در ایران هفت‌بار منتشر شده که چاپ پنجم توسط استاد سعید نفیسی به‌سال(۱۳۱۲ خورشیدی) طبع و چاپ ششم به‌اهتمام دکتر عبدالمجید بدوی در تهران به سال (۱۳۳۵ خورشیدی) انتشار یافته و همچنین در انگلستان جزو انتشارات اوقاف گیب به‌اهتمام «روبن لوی» به سال (۱۹۵۱) منتشر شده و نیز چندبار در هند انتشار یافته‌است.

نام قابوس‌نامه از نام مؤلف که در تواریخ به‌نام قابوس دوم معروف است، گرفته‌اند. وی این کتاب را به‌نام فرزندش گیلانشاه، در ۴۴ فصل نوشته، به‌این قصد که اگر وی پس از او حکومت را حفظ کند یا به‌رتق و فتق کارهای دیگر بپردازد، بداند چگونه وظایف خود را انجام دهد، و همچنین به‌منظور تربیت فرزند، رسوم لشکرکشی، مملکت داری، آداب اجتماعی و دانش و فنون متداول را مورد بحث قرار داده‌است. روش انشای این کتاب شیوه نثر مرسل معمول ِ قرنهای چهارم و پنجم هجری قمری است.

قابوس نامه  اثر  امیر   عنصر   المعالی   کیکاووس  بن  اسکندر  بن  قابوس وشمگیر است. وی از امرای خاندان زیاری است. این کتاب را  برای  پسرش گیلانشاه  نوشته است  و  گویا  قصدش این  بوده که فرزند خود را  از علوم و فنون و  آداب  و  عادات مختلف آن زمان آگاه سازد. این کتاب  شامل  چهل وچهار باب است. شیوه عنصر المعالی در این کتاب به این صورت است؛در هر باب، ابتدا خطاب به پسر خود به تعریف موضوع  مورد نظر می پردازد و سپس برای توضیح بیشتر  مطلب  حکایاتی  نقل می کند . این کتاب  در  سال 475 نوشته  شده است و از آثار  مهم نثر  ساده در  اواخر قرن  پنجم  به  حساب می آید و شامل موضوعات بسیار متنوعی چون آیینهای معمولی زندگی،طرز غذاخوردن و همچنین مسایل اجتماعی و تر بیتی مثل عشق ورزیدن،دوست گزیدن و فرزند پرودن و خلاصه علومی چون طب نجوم و شاعری می باشد.

و  نشان  دهنده   دامنده ی  وسیع   اطلاعات   نویسنده  می باشد .  درس «هنر و سخن» از باب ششم قابوس نامه انتخاب شده است.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره قابوس نامه